Vandaag open tot 18:00
Donderdag:10:00 - 18:00
Vrijdag:10:00 - 18:00
Zaterdag:10:00 - 16:00
Zondag:Gesloten
Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 - 18:00
okt 03

Innotec valve clean

Innotec Valve Clean is een zeer krachtige reiniger voor de kleppen en de gehele verbrandingsruimte van de motor. Daarnaast beschermt het product perfect tegen nieuwe koolafzetting en corrosie. Valve Clean bevat speciale geconcentreerde componenten voor het verhelpen van specifieke problemen, zoals hars- en vuilaanslag in de inlaat- en recirculatiekleppen en koolaanslag uit de verbrandingsruimte. Tevens zal het product zorgen voor het optimaliseren van het motorvermogen en het brandstofverbruik, waardoor een langere levensduur verkregen wordt.

Zeer eenvoudig in het brandstofsysteem te brengen
Door zijn unieke samenstelling is dit product vrij van gevarensymbolen. Door de handige verpakking met de zwanenhals is Valve Clean zeer eenvoudig in het brandstofsysteem te brengen. De geconcentreerde inhoud van 250 ml volstaat voor een volledige reiniging.

 

Wat kan er gebeuren?
Als er koolaanslag ontstaat op de kleppen van jouw 4 takt scooter betekend dat, dat deze niet meer goed afsluiten in de klepzitting / klepzetel en er problemen ontstaan zoals
– Slecht starten
– Stationair uitvallen
– Meer brandstof verbruik
Als gevolg van deze problemen zijn er hoge onderhoudskosten om de kleppen en zittingen / zetels schoon te maken.
Bestel vandaag nog en voorkom hoge kosten!
1 flesje Innotec Valve clean is goed voor 60 liter brandstof.

 
 

Bestellen