AGM VX-50 plus | 4-takt 3B3 | EFI Continental

Merk:
AGM
Type:
VX-50 plus
Snelheid:
25 km/h of 45 km/h
€ 2099,00
Inclusief
  • - Tenaamstelling
  • - 3 servicebeurten gratis
  • - 4 jaar motorblok garantie
1 jaar garantie!

VX familie

De VX-50 is al jaren de meest verkochte scooter in Nederland. Tijd voor een kleine upgrade met de VX-50 Plus. Een scooter met grotere velgen, nieuw en comfortabel zadel en het 3B3 motorblok!

12 inch

De AGM VX-50 Plus is uitgerust met 12 inch velgen. Hierdoor heb je een betere wegligging ten opzichte van 10inch. Daarnaast rijd het een stuk comfortabeler.

Groot & Luxe zadel

Een geweldig groot zadel waardoor je scooter rit zeker aangenaam is, zelfs met 2 personen.

Nog steeds retro

De VX-50 Plus is nog steeds 100% retro maar een tikkeltje anders dan de gewone VX.

Continental injectiesysteem

Een injectiemotor is een verbrandingsmotor waar de brandstof door middel van inspuiting in plaats een luchtstroom door de carburateur in de verbrandingskamer komt. Met een injectiesysteem kun je het brandstofmengsel nog nauwkeuriger afstellen

Het 3B3 motorblok

Het innovatieve 50CC 3B3 motorblok is zeer onderscheidend van zijn voorganger. Dit door het gebruik van andere, slimme techniek dan het voorheen veel gebruikte GY6 motorblok. Door de toepassing van een verbeterd kleppen- en aandrijftechniek, voel je dat de scooter sterker van zijn plek komt en met een mooier acceleratieverloop de topsnelheid bereikt. Het motorblok is door de innovatieve techniek 30% sterker dan het GY6 motorblok. Het benzineverbruik neemt echter niet toe. In het 3B3 motorblok worden kwalitatief betere componenten gebruikt die de duurzaamheid ten goede komen!

Verkrijgbare accessoires voor dit model

Bobotech Citycat 120 cm kettingslot ART 4
China LX windscherm hoog transparant
China LX hoog windscherm smoke
Topkoffer Edge - 32 liter
Shad telefoonhouder - spiegel montage