AGM Supreme | 4-takt 3B3 | e-carb Dellorto

Merk:
AGM
Type:
Supreme
Snelheid:
25 km/h of 45 km/h
€ 2099,00
Inclusief
  • - Tenaamstelling
  • - 3 servicebeurten gratis
  • - 4 jaar motorblok garantie
2 jaar garantie!

Comfort & Luxe

De Supreme is het pareltje van AGM scooter. Een luxe en zeer comfortabele scooter. Uitgerust met het sterke 3B3 motorblok en 12 inch wielen.

Gecombineerd

Analoog en digitaal zijn samengebracht in een dashboard.

Mooie en strakke afwerking

De AGM Supreme is mooi afgewerkt met ingebouwde richtingaanwijzers en achterlicht. Zo val je goed op en het ziet er ook nog eens super strak uit!

Dellorto elektronische carburateur

De elektronische carburateur heeft 1 of meer elektronisch gestuurde luchtregelaars die een overdruk of onderdruk kunnen creëren. Hierdoor kan de carburateur het mengsel van de brandstof en lucht meerdere malen per seconde aanpassen, zodat deze meer optimaal is en de scooter vervolgens zuiniger en milieuvriendelijker zal rijden.

Het 3B3 motorblok

Het innovatieve 50CC 3B3 motorblok is zeer onderscheidend van zijn voorganger. Dit door het gebruik van andere, slimme techniek dan het voorheen veel gebruikte GY6 motorblok. Door de toepassing van een verbeterd kleppen- en aandrijftechniek, voel je dat de scooter sterker van zijn plek komt en met een mooier acceleratieverloop de topsnelheid bereikt. Het motorblok is door de innovatieve techniek 30% sterker dan het GY6 motorblok. Het benzineverbruik neemt echter niet toe. In het 3B3 motorblok worden kwalitatief betere componenten gebruikt die de duurzaamheid ten goede komen!

Verkrijgbare accessoires voor dit model

Bobotech Citycat 120 cm kettingslot ART 4
Topkoffer Edge - 32 liter