AGM Brash 50 | 4-takt 3B3 | e-carb Dellorto

Merk:
AGM
Type:
Brash 50
Snelheid:
25 km/h of 45 km/h
€ 1499,00
Inclusief
  • - Tenaamstelling
  • - 3 servicebeurten gratis
  • - 4 jaar motorblok garantie
1 jaar garantie!

Stoer

De AGM Brash is een stoere, compacte scooter die gezien mag worden.

Overzichtelijk dashboard

Een fijn en overzichtelijk dashboard waar je alles snel en makkelijk afleest zoals je snelheid, totale kilometers en de tankinhoud.

Wat neem jij mee?

Een tas, kleine boodschappen of… jij zegt het! De Brash is standaard voorzien van een tassenhaak en dubbel opbergvak.

Super zichbaar

Ook in het donker is de Brash een kei! Goede verlichting is belangrijk. Met de LED verlichting aan de achterzijde ben je altijd goed zichtbaar!

Dellorto elektronische carburateur

De elektronische carburateur heeft 1 of meer elektronisch gestuurde luchtregelaars die een overdruk of onderdruk kunnen creëren. Hierdoor kan de carburateur het mengsel van de brandstof en lucht meerdere malen per seconde aanpassen, zodat deze meer optimaal is en de scooter vervolgens zuiniger en milieuvriendelijker zal rijden.

Het 3B3 motorblok

Het innovatieve 50CC 3B3 motorblok is zeer onderscheidend van zijn voorganger. Dit door het gebruik van andere, slimme techniek dan het voorheen veel gebruikte GY6 motorblok. Door de toepassing van een verbeterd kleppen- en aandrijftechniek, voel je dat de scooter sterker van zijn plek komt en met een mooier acceleratieverloop de topsnelheid bereikt. Het motorblok is door de innovatieve techniek 30% sterker dan het GY6 motorblok. Het benzineverbruik neemt echter niet toe. In het 3B3 motorblok worden kwalitatief betere componenten gebruikt die de duurzaamheid ten goede komen!

Verkrijgbare accessoires voor dit model

Bobotech Citycat 120 cm kettingslot ART 4
Shad telefoonhouder - spiegel montage